Dostava

Dostava in stroški dostave

Blago, ki ste ga naročili v spletni trgovini, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če imamo blago na zalogi, ga odpošljemo najkasneje v treh delovnih dneh. Ko je naročilo odposlano, kupca o tem obvestimo po elektronski pošti. Poleg zneska nakupa, dodamo tudi strošek dostave. V primeru, da kupec želi prevzeti blago na sedežu podjetja, stroška dostave ne dodamo.
Končna dostava je odvisna od ponudnika poštnih storitev - običajno en do dva delovna dneva po oddaji naročila. Usluge dostave nam opravlja Pošta Slovenije.
Blago je dostavljeno v dogovorjenem času. Pridružujemo si pravico, da se časovni rok podaljša, zaradi tehničnih ali drugih napak v postopku. V tem primeru se zavezujemo, da bomo naročnika ustrezno obvestili. Prosimo vas, da nas obvestite, če niste prejeli nobenega obvestila z naše strani in je od nakupa preteklo več kot 5 delovnih dni.

Stroški dostave na področju Slovenije:

Vrsta dostave     Cena z DDV
- Paketna dostava do 2 kg - 3,50 EUR
- Paketna dostava nad 2 kg - 5,00 EUR

Stroški dostave v države EU:
Vrsta dostave     Cena z DDV
- Paketna dostava do 2 kg - 14,00 EUR
- Paketna dostava nad 2 kg - 20,00 EUR

Stroški dostave v ostale države sveta:
Vrsta dostave     Cena z DDV
- Paketna dostava do 2 kg - 50,00 EUR
- Paketna dostava nad 2 kg - 85,00 EUR
Naročene izdelke lahko brezplačno prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja Zadruge ARTmijeMAR z.o.o., so.p, Gosposka ulica 7, 2000 Maribor, v delovnem času trgovine (delovni čas je zapisan v naslednjem odstavku). Plačilo v trgovini je možno z gotovino ali kartico.

Izdelke, ki so v spletni trgovini ARTmijeMAR označeni, da so na zalogi, si lahko tudi ogledate, preizkusite in kupite v naši Destinacijski trgovini ARTmijeMAR (Gosposka ulica 7, 2000 Maribor), in sicer med odpiralnim časom, objavljenim na strani.

Ob prejemu dostavljenega blaga boste prejeli tudi originalni račun z vsemi podatki, ki so v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

Ponudnik ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Kupec naj prejeto blago pregleda takoj, in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.