O nasZakaj izbrati nas?

01

Ker spodbujamo slovenske ustvarjalce.

02

Ker pri nas dobite raznovrstne unikatne izdelke.

03

Biti drugačen pomeni izstopati.

04

Ker z ostalimi trgovci oživljamo staro mestno jedro Maribora.

05

Ker smo odprti vse dni v tednu.

O nas - nekaj besed

Destinacijska trgovina ARTmijeMAR je locirana v starem mestnem jedru Maribora, na nekoč najpomembnejši nakupovalni ulici – Gosposki ulici. Trudimo se biti drugačni, zato vas že ob vhodu v trgovino pozdravijo rožice v pisanih lončkih, vaši štirinožni prijatelji pa se lahko pri pitniku odžejajo s svežo vodo, preden zavijete v trgovino.

Destinacijska trgovina združuje ustvarjalce z različnih slovenski krajev, ki ustvarjajo in izdelujejo različne izdelke slovenske domače in umetnostne obrti. Ustvarjalci za izdelavo uporabljajo različne naravne materiale (glina, ličje, les, volna, bombaž itd.) in umetne materiale (različne tekstilne mešanice, steklo in mase za ustvarjanje nakita). Ponudba izdelkov je res pestra in raznolika, vendar vedno stremimo k temu, da so izdelki lepo in kakovostno izdelani.  Ponudba v trgovini se stalno menja, z namenom, da čim več ustvarjalcev dobi priložnost predstaviti svoje izdelke, kupci pa lahko vedno vidijo in kupijo kaj novega.

V trgovini tako najdete oblačila in modne dodatke, nakit, naravno kozmetiko ter različne dekorativne in uporabne izdelke za dom, ter spominke. Ponudbo stalno dopolnjujemo tudi s prehrambenimi izdelki, kot so vina, olja, medenjaki, čokolade, marmelade, soli ter sirupi in čaji.

Povezani smo tudi z Zavodom za turizem Maribor – Pohorje, zato pri nas dobite tudi predstavitveni material o Mariboru kot destinaciji (zemljevidi mesta, brošure o Pohorju in Stari trti, nastanitvene ponudbe, kolesarske in pohodniške karte, itd.).

Verjamemo, da lahko pri nas prav vsak obiskovalec najde kaj za svojo dušo, za darilo ali kot spominek. Lepo vabljeni, da nas obiščete na Gosposki 7, vse dni v tednu!

Vso ponudbo imamo predstavljeno tudi na socialnem omrežju Facebook: Destinacijska trgovina.

 

 

"Umetnik je inštrument, ki beleži nekaj,

kar že obstaja,

nekaj, kar pripada vsemu svetu,

in kar je prisiljen kot umetnik vrniti temu svetu."

( Henry Miller)